OKATSUNE 306 sekator


58,05 zł
Brutto
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni : 49,61 zł

Nożyce do przerzedzania Okatsune 306 z zaokrągloną końcówką zapobiegającą uszkodzeniom

Okatsune 306 to profesjonalne nożyce do przerzedzania z zaokrągloną końcówką, specjalnie zaprojektowane do cięcia bardzo miękkich łodyg. Niezwykle cienkie ostrza (2,3 mm) tych nożyc są najdelikatniejszymi ze wszystkich nożyc do przerzedzania Okatsune. Okrągła końcówka zapobiega uszkodzeniom owoców, kwiatów i dłoni. Nożyce nadają się również do cięcia, przerzedzania i cięcia liny i papieru. Okatsune 306 nie nadaje się do cięcia twardych (zdrewniałych) łodyg. W tym celu możesz lepiej użyć Okatsune 307. Nożyce do przerzedzania Okatsune to niekwestionowany numer 1 w Japonii, kraju, w którym ich użycie zostało wyniesione do rangi sztuki. Dowiedz się dlaczego!

Ilość

  • okatsune-306-sekator0
  • OKATSUNE 306 sekator

    58,05 zł
    Brutto
    Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni : 49,61 zł
  • Nożyce do przerzedzania Okatsune 306 z zaokrągloną końcówką zapobiegającą uszkodzeniom

    Okatsune 306 to profesjonalne nożyce do przerzedzania z zaokrągloną końcówką, specjalnie zaprojektowane do cięcia bardzo miękkich łodyg. Niezwykle cienkie ostrza (2,3 mm) tych nożyc są najdelikatniejszymi ze wszystkich nożyc do przerzedzania Okatsune. Okrągła końcówka zapobiega uszkodzeniom owoców, kwiatów i dłoni. Nożyce nadają się również do cięcia, przerzedzania i cięcia liny i papieru. Okatsune 306 nie nadaje się do cięcia twardych (zdrewniałych) łodyg. W tym celu możesz lepiej użyć Okatsune 307. Nożyce do przerzedzania Okatsune to niekwestionowany numer 1 w Japonii, kraju, w którym ich użycie zostało wyniesione do rangi sztuki. Dowiedz się dlaczego!

    Okatsune 306 to czysta esencja nożyc do przerzedzania:

    - Ostre jak brzytwa, zawsze z czystym cięciem

    - Prosta konstrukcja zapewniająca optymalną łatwość użytkowania

    - Ultra lekki, a jednocześnie wyjątkowo wytrzymały

    Ostrza tych japońskich nożyc do przerzedzania (Mekiri Basami) są wyjątkowo kute z najlepszej stali IZUMO YASUGI i mają bardzo wysoką twardość Rockwella od 59 do 60. Dlatego ostrza pozostają ostre przez długi czas i konsekwentnie zapewniają czystość i czystość. precyzyjne cięcie w drewnie, bez większego wysiłku. Co więcej, Okatsune łączy twardość ze szczególną elastycznością, dzięki czemu ostrze tnące jest zawsze ustawione w jednej linii z przeciwostrzem.

    Szersze, jednostronnie zaostrzone ostrza są sztywniejsze niż wersja spiczasta i zapewniają mocny czubek. Dzięki unikalnemu kształtowi ostrza wklęsłego gruntu, sok spływa z ostrza, a ostrza nie rozpadają się. Sprężyna w kształcie litery V zapewnia równomierne rozłożenie obciążenia tnącego na całej długości sprężyny, zapewniając łagodne zamykanie. Okatsune 306 nie nadaje się do cięcia twardych (zdrewniałych) łodyg. Do tego możesz lepiej użyć Okatsune 307.

    Całkowita długość: 193 mm

    Długość ostrza: 45 mm

    Waga: 118 gr

    Grubość ostrza: 2,3 mm

    OKA-02738
    22 Przedmioty

    Specyficzne kody

    Opinie

    Na razie nie dodano żadnej recenzji.

    Napisz swoją opinię

    OKATSUNE 306 sekator

    Nożyce do przerzedzania Okatsune 306 z zaokrągloną końcówką zapobiegającą uszkodzeniom

    Okatsune 306 to profesjonalne nożyce do przerzedzania z zaokrągloną końcówką, specjalnie zaprojektowane do cięcia bardzo miękkich łodyg. Niezwykle cienkie ostrza (2,3 mm) tych nożyc są najdelikatniejszymi ze wszystkich nożyc do przerzedzania Okatsune. Okrągła końcówka zapobiega uszkodzeniom owoców, kwiatów i dłoni. Nożyce nadają się również do cięcia, przerzedzania i cięcia liny i papieru. Okatsune 306 nie nadaje się do cięcia twardych (zdrewniałych) łodyg. W tym celu możesz lepiej użyć Okatsune 307. Nożyce do przerzedzania Okatsune to niekwestionowany numer 1 w Japonii, kraju, w którym ich użycie zostało wyniesione do rangi sztuki. Dowiedz się dlaczego!

    Napisz swoją opinię