Okatsune

Okatsune

Jest 5 produktów.

Pokazano 1-5 z 5 pozycji

Aktywne filtry

okatsune-3010 okatsune-3010
Okatsune

Okatsune 301 SEKATOR

Nożyce do zbioru Okatsune 301 z zakrzywionym ostrzem

Nożyce do zbioru Okatsune 301 są specjalnie zaprojektowane do zbioru warzyw i owoców. Zakrzywione ostrze 25 mm sprawia, że te nożyce z zakrzywionym ostrzem doskonale nadają się do pracy w ciasnych przestrzeniach. Używaj bardzo ostrych nożyc z zaokrąglonym zakrzywionym ostrzem z dala od owoców i warzyw, aby zapobiec uszkodzeniom. Okatsune 301 nie nadaje się do cięcia gałęzi. W tym celu możesz użyć sekatorów Okatsune 103. Nożyce do zbiorów Okatsune to niekwestionowany numer 1 w Japonii, kraju, w którym użycie nożyc do zbiorów zostało podniesione do rangi prawdziwej sztuki. Dowiedz się dlaczego!

Całkowita długość: 160 mm

Długość ostrza: 25 mm

Waga: 110g

55,71 zł Cena
0 (0)
szt
okatsune-304-0 okatsune-304-0
Okatsune

Okatsune 304 czerwono-biały sekator

Nożyce do kwiatów Okatsune 304 z długim ostrzem odpowiednie do miękkich łodyg

Okatsune 304 to bardzo lekkie i ostre jak brzytwa nożyce do kwiatów z długim ostrzem (45 mm) specjalnie zaprojektowane do zbierania kwiatów i ziół oraz do przycinania. Zaostrzone, niezwykle cienkie ostrza (2,3 mm) zapewniają dotarcie nawet do ciasnych przestrzeni. Okatsune 304 nie nadaje się do cięcia twardych (zdrewniałych) łodyg. W tym celu możesz lepiej wykorzystać Okatsune 307. Nożyce kwiatowe Okatsune to niekwestionowany numer 1 w Japonii, kraju, w którym ich użycie zostało podniesione do rangi sztuki. Dowiedz się dlaczego!

62,44 zł Cena
0 (0)
szt
okatsune-304-niebieskie1 okatsune-304-niebieskie1
Okatsune

Okatsune 304 niebieskie SEKATOR

Nożyce do owoców Okatsune 304 z niebieskimi uchwytami

Okatsune 304 to bardzo lekkie i ostre jak brzytwa nożyce do owoców z długim ostrzem (45 mm) zakończonymi niebieskimi uchwytami, specjalnie zaprojektowane dla przemysłu spożywczego. Zaostrzone, niezwykle cienkie ostrza (2,3 mm) zapewniają dotarcie nawet do ciasnych przestrzeni. Okatsune 304 nie nadaje się do cięcia twardych (zdrewniałych) łodyg. W tym celu możesz lepiej wykorzystać Okatsune 307. Nożyce do owoców Okatsune są niekwestionowanym numerem 1 w Japonii, kraju, w którym ich użycie zostało podniesione do rangi sztuki. Dowiedz się dlaczego!

Całkowita długość: 190 mm

Długość ostrza: 45 mm

Waga: 110g

Grubość ostrza: 2,3 mm

43,10 zł Cena
0 (0)
szt
okatsune-306-sekator0 okatsune-306-sekator0
Okatsune

OKATSUNE 306 sekator

Nożyce do przerzedzania Okatsune 306 z zaokrągloną końcówką zapobiegającą uszkodzeniom

Okatsune 306 to profesjonalne nożyce do przerzedzania z zaokrągloną końcówką, specjalnie zaprojektowane do cięcia bardzo miękkich łodyg. Niezwykle cienkie ostrza (2,3 mm) tych nożyc są najdelikatniejszymi ze wszystkich nożyc do przerzedzania Okatsune. Okrągła końcówka zapobiega uszkodzeniom owoców, kwiatów i dłoni. Nożyce nadają się również do cięcia, przerzedzania i cięcia liny i papieru. Okatsune 306 nie nadaje się do cięcia twardych (zdrewniałych) łodyg. W tym celu możesz lepiej użyć Okatsune 307. Nożyce do przerzedzania Okatsune to niekwestionowany numer 1 w Japonii, kraju, w którym ich użycie zostało wyniesione do rangi sztuki. Dowiedz się dlaczego!

58,05 zł Cena
0 (0)
szt
okatsune-3070 okatsune-3070
Okatsune

Okatsune 307 SEKATOR

Nożyce do przerzedzania Okatsune 307 z krótkim ostrzem odpowiednie do twardszych (zdrewniałych) łodyg

Okatsune 307 to bardzo lekkie i ostre jak brzytwa nożyce do przerzedzania z krótkim ostrzem (1 cm krótsze niż 304). Nożyce zostały specjalnie zaprojektowane do przecinania twardszych (zdrewniałych) łodyg, takich jak sadzonki, zbieranie i przerzedzanie warzyw i owoców. Spiczaste, niezwykle cienkie ostrza (2,3 mm) zapewniają, że możesz dotrzeć nawet do najciaśniejszych miejsc, takich jak przerzedzanie winogron, gruszek lub jabłek. Nożyce do przerzedzania Okatsune są niekwestionowanym numerem 1 w Japonii. Dowiedz się dlaczego!

Całkowita długość: 180 mm

Długość ostrza: 35 mm

Lekki: 105 g

Grubość ostrza: 2,3 mm

62,44 zł Cena
0 (0)
szt