Okatsune 307 SEKATOR


62,44 zł
Brutto
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni : 62,44 zł

Nożyce do przerzedzania Okatsune 307 z krótkim ostrzem odpowiednie do twardszych (zdrewniałych) łodyg

Okatsune 307 to bardzo lekkie i ostre jak brzytwa nożyce do przerzedzania z krótkim ostrzem (1 cm krótsze niż 304). Nożyce zostały specjalnie zaprojektowane do przecinania twardszych (zdrewniałych) łodyg, takich jak sadzonki, zbieranie i przerzedzanie warzyw i owoców. Spiczaste, niezwykle cienkie ostrza (2,3 mm) zapewniają, że możesz dotrzeć nawet do najciaśniejszych miejsc, takich jak przerzedzanie winogron, gruszek lub jabłek. Nożyce do przerzedzania Okatsune są niekwestionowanym numerem 1 w Japonii. Dowiedz się dlaczego!

Całkowita długość: 180 mm

Długość ostrza: 35 mm

Lekki: 105 g

Grubość ostrza: 2,3 mm

Ilość

  • okatsune-3070
  • Okatsune 307 SEKATOR

    62,44 zł
    Brutto
    Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni : 62,44 zł
  • Nożyce do przerzedzania Okatsune 307 z krótkim ostrzem odpowiednie do twardszych (zdrewniałych) łodyg

    Okatsune 307 to bardzo lekkie i ostre jak brzytwa nożyce do przerzedzania z krótkim ostrzem (1 cm krótsze niż 304). Nożyce zostały specjalnie zaprojektowane do przecinania twardszych (zdrewniałych) łodyg, takich jak sadzonki, zbieranie i przerzedzanie warzyw i owoców. Spiczaste, niezwykle cienkie ostrza (2,3 mm) zapewniają, że możesz dotrzeć nawet do najciaśniejszych miejsc, takich jak przerzedzanie winogron, gruszek lub jabłek. Nożyce do przerzedzania Okatsune są niekwestionowanym numerem 1 w Japonii. Dowiedz się dlaczego!

    Całkowita długość: 180 mm

    Długość ostrza: 35 mm

    Lekki: 105 g

    Grubość ostrza: 2,3 mm

    Okatsune 307 to czysta esencja nożyc do przerzedzania:

    - Ostre jak brzytwa, zawsze z czystym cięciem

    - Prosta konstrukcja zapewniająca optymalną łatwość użytkowania

    - Ultra lekki, a jednocześnie wyjątkowo wytrzymały

    Ostrza tych japońskich nożyc do przerzedzania (Mekiri Basami) są wyjątkowo kute z najlepszej stali IZUMO YASUGI i mają bardzo wysoką twardość Rockwella od 59 do 60. Dlatego ostrza pozostają ostre przez długi czas i konsekwentnie zapewniają czystość i czystość. precyzyjne cięcie w drewnie, bez większego wysiłku. Co więcej, Okatsune łączy twardość ze szczególną elastycznością, dzięki czemu ostrze tnące jest zawsze ustawione w jednej linii z przeciwostrzem, nawet po intensywnym użytkowaniu.

    Ostrze zostało oszlifowane pod dwoma kątami, dzięki czemu gładko przetnie drewno i nie uszkodzi niepotrzebnie rośliny. Dzięki unikalnemu kształtowi ostrza typu hollow ground sok spływa z ostrza, a ostrza nie rozpadają się. Sprężyna w kształcie litery V zapewnia równomierne rozłożenie obciążenia tnącego na całej długości sprężyny, zapewniając delikatne zamykanie. Okatsune 307 nie nadaje się do cięcia gałęzi.

    Konserwacja

    Nożyce są zbudowane z kilku elementów, dzięki czemu nie wymagają konserwacji. Zaleca się czyszczenie ostrzy po każdym użyciu. Po oczyszczeniu zaleca się naoliwienie nożyc i przechowywanie wilgoci z zamkniętymi ostrzami tnącymi. Jeśli zauważysz, że nożyce tną gorzej, możesz je zmielić za pomocą osełki Okatsune (Okatsune 412).

    OKA-1267
    24 Przedmioty

    Specyficzne kody

    Opinie

    Na razie nie dodano żadnej recenzji.

    Napisz swoją opinię

    Okatsune 307 SEKATOR

    Nożyce do przerzedzania Okatsune 307 z krótkim ostrzem odpowiednie do twardszych (zdrewniałych) łodyg

    Okatsune 307 to bardzo lekkie i ostre jak brzytwa nożyce do przerzedzania z krótkim ostrzem (1 cm krótsze niż 304). Nożyce zostały specjalnie zaprojektowane do przecinania twardszych (zdrewniałych) łodyg, takich jak sadzonki, zbieranie i przerzedzanie warzyw i owoców. Spiczaste, niezwykle cienkie ostrza (2,3 mm) zapewniają, że możesz dotrzeć nawet do najciaśniejszych miejsc, takich jak przerzedzanie winogron, gruszek lub jabłek. Nożyce do przerzedzania Okatsune są niekwestionowanym numerem 1 w Japonii. Dowiedz się dlaczego!

    Całkowita długość: 180 mm

    Długość ostrza: 35 mm

    Lekki: 105 g

    Grubość ostrza: 2,3 mm

    Napisz swoją opinię